Wie kan een subsidie aanvragen?

De Zwaluwen Jeugd Actie wil dat iedereen kan genieten van voetbal en het verenigingsleven. Ook jongeren met een beperking! Daarom is de helft van de opbrengst van de actie beschikbaar voor subsidieaanvragen vanuit voetbalverenigingen. Clubs kunnen een bijdrage vragen voor bijvoorbeeld het rolstoeltoegankelijk maken van de accommodatie, een samenwerking met een instelling in de buurt of een leuke (voetbal)dag voor kinderen met een beperking. Amateur voetbalverenigingen die hebben deelgenomen aan de Zwaluwen Jeugd Actie mogen een subsidieaanvraag indienen. Aanvragen kunt u indienen bij de penningmeester van de Zwaluwen Jeugd Actie

Lees eerst de subsidievoorwaarden!

Het subsidieaanvraagformulier kan je downloaden vanuit de rechter kolom op deze pagina. Let op: afhankelijk van je instellingen komt de download komt bovenin het lint terecht bij het download symbool. Vanaf daar is het eenvoudig te openen en in te vullen in WORD. Stuur het ingevulde document en de bijlagen per mail naar de penningmeester van de Zwaluwen Jeugd Actie.

Mooi voorbeeld van een subsidieverlening: Cluzona, een club voor kinderen met en zonder beperking.
Een plek waar alle kinderen kunnen sporten, ook wanneer ze een beperking hebben. Een plek waar iedereen zich ook thuis kan voelen. Dat is wat voetbalvereniging Cluzona wil zijn. “Wat is er nou mooier dan dat kinderen met een beperking gewoon met hun klasgenootjes kunnen voetballen?” Een bijdrage van de Zwaluwen Jeugd Actie maakte dit mogelijk. Lees verder.

Subsidievoorwaarden 2018 Subsidievoorwaarden 2018
Subsidieaanvraag 2018 Formulier subsidieaanvraag 2018